StepenWolf
Range
Guide

|
 |
« Reply #450 on: July 22, 2010, 04:36:34 PM » |
Reply
|
skupis chobanice sa Vlasine, pa posaljes mene i Stepskog sa kitom cvetja, i mi ih zakitimo..... "Bez starca nema udarca !!!" ovaj, pošumljavanja 
|
|
|
|
|
|
Baba Nada #3
|
|
|
odiseys
Range
Pathfinder

|
 |
« Reply #451 on: July 29, 2010, 10:44:42 AM » |
Reply
|
ja ne znam ni jednog starca u blizini  ima jedna Baba Nada, ali ona 'e umrela Ja sam samo zabrinut za uredno posumljavanje, i Decu Tzvetja  ili gde godo nadjes zgodno mesto, tu drvo posadi..... ili zakiti drugaricu, razveseli chobanicu 
|
|
|
|
|
|
Baba Nada #1
|
|
|
Knife
Range
Guide

|
 |
« Reply #452 on: August 06, 2010, 07:01:07 AM » |
Reply
|
Sreli se američki, ruski i srpski miš na pogrebu francuskog miša, kojeg je metlom ubila 80-godišnja čistačica. Američki miš naruči dupli viski i počne se hvaliti ostalim miševima: • Kad naiđem na mišolovku, aktiviram je repom, uhvatim zubima šipku dok ide prema meni i podignem je na prsima 20 puta gore-dole da mi se otvori apetit. Ruski miš otpije pola boce votke i uzvrati: • Kad ja naiđem na otrov za miševe, odnesem ga u rupu, smrvim u fini prah i to stavljam u kafu da me ujutro bolje razbudi. Srpski miš popije svoju rakiju, pogleda ih prezirno i kaže: • Daj bre, ne mogu slušati ovakve gluposti, idem kući malo da jebem mačku
|
|
|
|
|
|
Fly on your way like an eagle The best knife is the one that you have with you RashaRP on deviantARTBaba Nada 7
|
|
|
Laki318
Range
Newcomer

|
 |
« Reply #453 on: August 08, 2010, 09:43:54 PM » |
Reply
|
Pozdrav svima!!! Ja sam nov clan ovog foruma, i mnogo mi se svidja ono sto vidim ovde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canis lupus
Range
Explorer

|
 |
« Reply #454 on: August 09, 2010, 04:23:39 AM » |
Reply
|
Dobro doso!
|
|
|
|
|
|
The Godfather
|
|
|
vrabac
Range
Guide

|
 |
« Reply #455 on: August 09, 2010, 01:49:37 PM » |
Reply
|
Dobrodošao 
|
|
|
|
|
|
Baba Nada #2
|
|
|
goranns
Range
Newcomer

|
 |
« Reply #456 on: August 09, 2010, 01:51:25 PM » |
Reply
|
Pozdrav Laki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Knife
Range
Guide

|
 |
« Reply #457 on: August 10, 2010, 01:52:01 PM » |
Reply
|
Dobro došo Laki
|
|
|
|
|
|
Fly on your way like an eagle The best knife is the one that you have with you RashaRP on deviantARTBaba Nada 7
|
|
|
stefan_kg
Range
Pathfinder

|
 |
« Reply #458 on: August 11, 2010, 07:38:33 AM » |
Reply
|
Dobrodosao
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kodzo
|
 |
« Reply #459 on: August 11, 2010, 04:04:55 PM » |
Reply
|
Pozdrav svim novim članovima i dobro došli  Ako vam se sviđa ovde "Šuma i Potok Range" će vam se još više dopasti. Za ne upućene evo o čemu se radi. Na ovom forumu ,iz nepoznatih razloga, ne sme da se priča o noževima pa je za takve diskusije otvorena sekcija Range  . Pristup toj sekciji odobrava isključivo administrator na zahtev moderatora. Pa tako kada se član registruje i kaže nešto o sebi neko od modova pošalje zahtev da mu se omogući pristup. Ja sam do sada razgovarao sa nekoliko članova o ideji da se Range sekcija otvori za javnost pošto u njoj ima dosta zanimljivog sadržaja koji bi mogao da zainteresuje još potencijalnih članova(ako ne grešim poenta ovog druženja je razmenjivanje iskustava). Šta ostali misle o tome da zamolimo administratora da malo razgleda sadržaj i razmotri otključavanje Range sekcije za široke narodne mase. Ispostavilo se da ovo gore i nije baš 100%tačno  isti posao sa odobravanjem mogu i moderatori da obave...no dobro opet ne menja situaciju previše.
|
|
|
|
« Last Edit: August 12, 2010, 12:36:45 AM by Kodzo »
|
|
Baba Nada #5
VLAKSA team member
|
|
|
Hobo
Range
Pathfinder

|
 |
« Reply #460 on: August 12, 2010, 04:24:00 AM » |
Reply
|
Slazem se da sadrzaj sekcija "range" treba da bude svima dostupan. Koliko vidim, nas deo ovog foruma je najzivahniji na F&S i zasto to ne podeliti sa svakim ko je zainteresovan. VIVA LA LIBERTE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vrabac
Range
Guide

|
 |
« Reply #461 on: August 13, 2010, 04:24:30 PM » |
Reply
|
Slažem se sa predlogom. "Civili" su ovime uskraćeni za dosta lepih i poučnih tema 
|
|
|
|
|
|
Baba Nada #2
|
|
|
canis lupus
Range
Explorer

|
 |
« Reply #462 on: August 14, 2010, 06:11:55 AM » |
Reply
|
pa nek se registruju a ne da voajerisu
|
|
|
|
|
|
The Godfather
|
|
|
StepenWolf
Range
Guide

|
 |
« Reply #463 on: August 14, 2010, 09:21:51 AM » |
Reply
|
pa nek se registruju a ne da voajerisu
tačno tako
|
|
|
|
|
|
Baba Nada #3
|
|
|
Knife
Range
Guide

|
 |
« Reply #464 on: August 14, 2010, 09:27:34 AM » |
Reply
|
Ja koliko se sećam sa početka priče našeg foruma da su administratori insistirali na ovome zbog maloletnih lica kaja su članovi foruma Možda i njih pritiska neki zakon ili slično
Međutim ima tu i toga da je čika Majki predstavnik BRKT-a a mi pričamo o svakakvim noževima na forumu hvaleći i mnoge koji nisu BRKT a i kudeći tu i tamo BRKT
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|